Polityka prywatności

Drukuj

Informacja o  przetwarzaniu danych osobowych Profutura Group Sp. z o.o. Sp. k. 

 Dane osobowe przetwarzane przez Profutura Group Sp. z o.o. Sp. k.  („Profutura”)

Zgodnie z przepisami ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych („RODO”), Profutura Group Sp. z o.o. Sp. k.  z siedzibą w Poznaniu, ul. Ratajczaka 20/18A, kod pocztowy 61-815 Poznań („Profutura”) jest administratorem Pani/Pana danych osobowych. Oznacza to, że odpowiadamy za wykorzystywanie Pani/Pana danych w sposób bezpieczny oraz zgodny z obowiązującymi przepisami prawa.

 

Może się Pani/Pan skontaktować z Profutura we wszelkich sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych przez Profutura pisząc na adres: Profutura Group Sp. z o.o. Sp. k.  , ul. Ratajczaka 20/18A, 61-815 Poznań lub adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

 

 

Informujemy, że Profutura będzie przetwarzać Pani/Pana dane osobowe zawarte w Oświadczeniu/Umowie na podstawie Pani/Pana zgody (art. 6 ust. 1 lit a) RODO) w celu rekrutacji , udziału w kursach oraz marketingu produktów i usług Profutura, a także w celach związanych z naszymi prawnie uzasadnionymi interesami (na podstawie art. 6 ust. 1 lit f) RODO), które polegają na tworzeniu zestawień, analiz i statystyk na potrzeby wewnętrzne Profutura, co obejmuje raportowanie, badania marketingowe, planowanie rozwoju usług, tworzenie modeli statystycznych oraz w celu dochodzenia i obrony roszczeń Profutura. Pani/Pana dane będziemy przetwarzali przez czas obowiązywania zgody, a w przypadku przetwarzania w celu dochodzenia i obrony roszczeń, do końca okresu ich przedawnienia.

 

Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Jeżeli nie zdecyduje się Pani/Pan na podanie nam danych, nie będziemy mogli przekazywać Pani/Panu informacji o produktach i usługach Profutura oraz zaproponować udziału w realizowanych przez nas kursach.

 

Udzieloną nam zgodę może Pani/Pan w każdej chwili wycofać (nie będzie to wpływać na zgodność z prawem wykorzystywania przez nas danych przed cofnięciem takiej zgody).

 

Pani/Pana dane osobowe mogą zostać przekazane podmiotom przetwarzającym dane w naszym imieniu, uczestniczącym w wykonywaniu naszych czynności przetwarzania tj.: podmiotom obsługującym nasze systemy informatyczne i udostępniającym nam narzędzia informatyczne; podmiotom prowadzącym działalność pocztową i kurierską, podmiotom świadczącym nam usługi doradcze, konsultacyjne, audytowe, podatkową, rachunkową; agencjom reklamowym i innym podmiotom pośredniczącym w organizacji i przeprowadzeniu akcji marketingowych.

 

Profutura  nie przekazuje i nie zamierza przekazywać Pani/Pana danych do państwa trzeciego (poza Europejskim Obszarem Gospodarczym) ani do organizacji międzynarodowych.

 

Na podstawie Pani/Pana danych osobowych Profutura nie będzie podejmował wobec Pani/Pana zautomatyzowanych decyzji, w tym decyzji będących wynikiem profilowania. Profilowanie oznacza dowolną formę zautomatyzowanego przetwarzania danych osobowych, które polega na wykorzystaniu danych osobowych do oceny niektórych czynników osobowych osoby fizycznej, w szczególności do analizy lub prognozy aspektów dotyczących pracy tej osoby fizycznej, jej sytuacji ekonomicznej, zdrowia, osobistych preferencji, zainteresowań, wiarygodności, zachowania, lokalizacji lub przemieszczania się.

 

Może Pani/Pan złożyć do nas wniosek dotyczący:

 

·         sprostowania Pani/Pana danych osobowych;

·         dostępu do danych osobowych (tj. udostępnienia informacji o przetwarzaniu przez nas danych oraz o przekazanie kopii danych);

·         usunięcia danych przetwarzanych bezpodstawnie;

·         ograniczenia przetwarzania danych (wstrzymania operacji na danych);

·         żądania przeniesienia danych do innego administratora danych lub do Pani/Pana (w zakresie określonym art. 20 RODO);

·         sprzeciwu wobec przetwarzania przez nas danych osobowych w prawnie uzasadnionych interesach realizowanych przez Profutura.

 

Jeżeli uważa Pani/Pan, że przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych narusza prawo, przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

             

Member of the British Council Miejsce przyjazne seniorom

Kontakt do Profutury
tel. 61 852 53 09
fax. 61 852 78 70
e-mail info@profutura.poznan.pl

Logo profutury
copyright © 2006 Profutura

Friday the 19th. Joomla 2.5 Templates.

Realizowane Projekty
Aktywni Potrzebni 50+
Europejskie Kwalifikacje
Profesjonalne Umiejętności
Przez szkolenia do sukcesu firmy
Wirtualny System Nauczania 50+

Na skróty
Start
Aktualności
Kursy
E-learning
Partnerzy
Referencje
Kontakt
Zapytania

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.